Loading... Please wait...

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Prin politica sa de confidentialitate, S.C. Visual Code S.R.L. se angajeaza sa protejeze datele cu caracter personal pe care le colecteaza de la utilizatorii acestui website. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Visual Code S.R.L., prin intermediul website-ului www.shop-lrm.com , are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

SC VISUAL CODE SRL ESTE INSCRISA IN REGISTRUL DE EVIDENTA A PRELUCRARILOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL, AVAND NUMARUL DE INREGISTRARE 32642.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este: 

- activitati comerciale si promotionale (trimitere newslettere, alerte)

- activitati de marketing

- informarea utilizatorilor/clientilor despre evolutia si statusul comenzii lor

- urmarirea si monitorizarea vanzarilor si comportamentului consumatorilor.

 Atunci cand accesati site-ul si ne comunicati date sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site (ex. crearea unui cont sau plasarea unei comenzi), datele si informatiile cu caracter personal comunicate vor putea fi folosite de catre SC Visual Code SRL pentru urmatoarele scopuri: (i) in vederea imbunatatirii de catre SC Visual Code SRL a produselor si serviciilor oferite, precum si a administrarii relatiei cu clientii sai; (ii) in scopul furnizarii serviciilor SC Visual Code SRL prezentate pe website, solutionarea cererilor si a reclamatiilor; (iii) prevenirea/depistarea/sanctionarea fraudelor; (iv) in scopuri de reclama, marketing si publicitate (inclusiv marketing direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare directa; (v) pentru efectuarea de statistici; (v) in vederea intreprinderii de alte activitati de catre SC Visual Code SRL, permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari separate exprese din partea utilizatorului. 

Prin inscrierea pe www.shop-lrm.com declarati ca sunteti de acord cu prevederile Termenilor si Conditiilor si ale Politicii de confidentialitate si sunteti de acord ca datele personale sa intre in baza de date a SC Visual Code SRL, sa fie prelucrate si utilizate de aceasta (personal ori prin imputernicit), pentru realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatori, activitati de marketing direct precum informarea persoanelor incluse in baza de date a SC Visual Code SRL prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor de catre SC Visual Code SRL si partenerii sai, trimiterea catre participant a diverse materiale publicitare, informative si/sau obiecte promotionale si/sau mostre. SC Visual Code SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti si va lua masuri tehnice si organizatorice rezonabile pentru a preveni distrugerea accidentala sau ilegala, pierderea, modificarea, dezvaluirea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal ale utilizatorilor/clientilor, cu urmatoarele exceptii:

  • Visual Code S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre terti, in conformitate cu legile si normativele in vigoare;
  • Visual Code S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre companii partenere (firme de marketing, firme de curierat rapid sau companii de asigurari), dar numai in cadrul unui accord de confidentialitate care sa garanteze ca aceste informatii sunt folosite in conformitate cu prevederile legale in vigoare;
  • Visual Code S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra de contact ca raspuns la cereri de informatii din partea unor terti indreptatiti in relatie cu suspiciuni de incalcare a dreptului de copyright sau alte drepturi de proprietate intelectuala, legate de informatiile pe care ni le-ati furnizat prin intermediul acestui website sau prin alte mijloace;
  • In cazul in care Visual Code S.R.L. sau afiliatii, fuzioneaza sau vinde o parte sau totalitatea activelor sale unei parti terte, datele personale colectate prin intermediul acestui website pot fi dezvaluite acestui tert.

Pentru gestionarea si expedierea comenzilor facute online sau telefonic, sunteţi obligat(ă) să furnizaţi următoarele date:

- adresa de email; 

- nume si prenume;

- telefon;

- adresa completa;

Refuzul dvs. determină incapacitatea societatii SC Visual Code SRL de a onora comenzile plasate. Va rugam sa aveti in vedere ca prevederile acestei Politici de confidentialitate pot fi modificate in timp, asa ca va sfatuim sa verificati periodic acest document.

SC Visual Code SRL  se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677 /2001, privind protectia datelor personale stocate. Ca atare, SC Visual Code SRL  se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare. Astfel, trebuie sa stiti ca va sunt garantate drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter parsonal si libera circulatie a acestor date si in special cele cu privire la: 
- dreptul de acces la date potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la SC Visual Code SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre SC Visual Code SRL.

- dreptul de opozitie potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa fac obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. 

- dreptul de interventie asupra datelor potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la SC Visual Code SRL, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

La cererea expresa a oricarei persoane SC Visual Code SRL  va asigura exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus.

SC Visual Code SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Visual Code SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Utilizatorului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Visual Code SRL si/sau al eventualilor terti cu care Visual Code SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, procesarea datelor de card bancar se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului de carduri bancare cu care SC Visual Code SRL a incheiat un contract (serviciu indisponibil momentan).

SC Visual Code SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului/Utilizatorului.

Politica de confidentialitate a SC Visual Code SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Visual Code SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara website-ului.

Visual Code SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate.

La cererea scrisa, semnata si datata a persoanei respective, o data pe an, in mod gratuit, SC Visual Code SRL  va confirma utilizarea datelor care o privesc sau va inceta orice prelucrare a acestora. De asemenea, SC Visual Code SRL  va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001. 

Visual Code S.R.L. a luat masuri tehnologice si de securitate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva riscului de pierdere, folosire necorespunzatoare, modificare sau distrugere. Numai personalul autorizat are drept de acces la datele cu carater personal, iar angajatii respectivi sunt obligati sa trateze informatiile respective ca fiind confidentiale.

Cu toate ca Visual Code S.R.L. face eforturi rezonabile pentru mentinerea acuratetei continutului acestui website, Visual Code S.R.L. nu poate oferi garantii in acest sens. Acest website poate contine erori tipografice si inacurateti tehnice. Visual Code S.R.L. nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru erori sau omisiuni in ceea ce priveste continutul acestui website. Cu toate ca Visual Code S.R.L. face eforturi rezonabile pentru a se asigura ca softul utilizat este adecvat pentru diferite sisteme de operare, este responsabilitatea utilizatorului sau clientului sa-si scaneze computerul impotriva virusilor. Visual Code S.R.L. poate actualiza si/sau modifica informatiile de pe acest website in orice moment, fara sa anunte in prealabil.

Welcome to LRM Mihaela Dulgheru's online shop! Before placing an order, please carefully read the About the shop information.

Recent Updates

Sign up to our newsletter